duminică, 1 februarie 2015

Idei de cadouri de Valentines Day si Dragobete

Hello,

              Se aproprie Valentines day sau pentru cei care sarbatoresc pe stil romanesc Dragobetele si ca in fiecare an avem nevoie de idei de cadouri. Chiar daca consider ca o surpriza o poti face in fiecare zi fara sa fie o zi speciala mai jos voi incerca sa va ofer cateva idei pentru a avea o zi senzationala.

1.O cina romantica
Este o surpriza clasica insa care ii poate aduce zambetul pe buze. Fi sigur(a) ca ajungi prima(ul) acasa si gateste-i mancarea preferata, adauga muzica si o lumanare aprinsa pentru atmosfera si e gata.
 In cazul in care aveti posibilitatea puteti organiza o cina romantica si la un restaurant sau intr-un loc drag voua cu siguranta va aprecia gestul si va ramane surprinsa.
2. O escapada romantica
Daca sunteti mai aventurosi rezervati o camera la munte si plecati pe nepusa masa pentru un weekend la munte 

3. Un cadou simbolic precum o floare .Mare atentie nu toate femeile prefera trandafirii. Chiar daca multi considera ca  trandafirul este floarea dragostei nu este adevarat sunt sute de flori mult mai frumoase 4. O seara de neuitat la film la vip unde poti sa combini cina +film pentru ca ai ambele servicii incluse .De recomandat sala VIP de la Afi Cotroceni sau Baneasca unde biletul costa 60 ron/persoana insa ai inclus o masa inainte cu bufet suedez si in timpul filmului bautura si snaksu-rile sunt incluse in pret. Daca esti mai pofticios si mancacios poti manca si bea  pe parcursul filmului cat doresti sau cat poti :)). La vip sunt fotolii ajustabile si foarte confortabile . Te vei  simti ca acasa.

5.Poti crea un colaj dragut cu fotografii d-ale voastre si le poti inrama si voila!
6.O sticla de vin personalizata pe care o poti gasi un supermarket-uri 
7.Daca ii place sa citeasca ii poti darui o carte .O carte este din punctul meu un cadou inedit.8.Daca este iubitor sau iubitoare de ceaiuri ii poti cumpara un ceai foarte misto si un infuzor dragut  si sigur il(o)  vei impresiona.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu